actividadesmultimediaartistascontactoenlacesbarconxin
catalð
imatge
exposició

Negro sombra
Sergio de Arriba i Alberto P. Furket

del 21 d'octubre a l'11 de novembre de 2017

 
 

Coincidint feliçment amb la gestació del sisè número de la revista d'arts i assajos "La Conxinxina", que té com a art convidat, aquest cop, a la Fotografia i versa sobre el rabiosament vigent concepte de la Post veritat, La Xina A.R.T. es complau en presentar l'obra de dos joves fotògrafs castellans: Sergio de Arriba (Salamanca, 1984) i Alberto P. Furket (Zamora, 1987)Ells mateixos fan la presentació del seu treball:

Una revisió poètica sobre la memòria; un acostament filosòfic al perquè (i al perquè no) de capturar certs instants. Potser l'expressió que millor defineix aquesta exposició és "diari visual" o, millor encara, "diari vital".

Partir la imatge, descompondre-la, fragments d'un camí, d'una projecció interna feta de retalls. Figures anònimes, "no llocs" i transitorietat: encaixar dins el quadre tot el necessari; canalitzar una ànsia desmesurada per congelar nostàlgies.

Aturar el temps, no fiar-se del record propi, destil·lar el que és evident, no deixar oxigen a l'auto engany i capturar mai de forma nítida, mai en color. Negre ombra.