actividadesmultimediaartistascontactoenlacesbarconxin
catala
imatge
exposició

Sant Pere de Riudebitlles: X Biennal d'obra sobre paper
Xesco Mercé
del 10 de novembre al 24 de març de 2018

 
 

Aquest darrer cap de setmana del 26,27 i 28 d'octubre es va inaugurà a Sant Pere de Riudebitlles la X Biennal d'obra sobre paper. D'un gran nombre de sol·licituds presentades, d'artistes 19 països (Alemanya, Aràbia Saudí, Argentina, Àustria, Bahrain, Catalunya, Colòmbia, Espanya, Estats Units, França, Gran Bretanya, Itàlia, Japó, Marroc, Mèxic, Països Baixos, Portugal,Turquia i Veneçuela), se'n va seleccionar una cinquantena, entre ells la del nostre company XESCO MERCÉ, per ser exposades a les entrades de les cases del barri antic de Sant Pere, així com al Casal dels Marquesos de Lió i en algun antic molí paperer. El vernissatge va ser amenitzat pel Gin Jazz band, del l'amic saxofonista Gorka Benítez.


El proper dissabte 10 de novembre, a les 13 h. s'inaugurarà l'exposició, amb totes les obres seleccionades, al  Museu Molí Paperer de Capellades.
La mostra restarà oberta fins al 24 de març de 2019.


El pasado fin de semana del 26,27 y 28 de octubre se inauguró en Sant Pere de Riudebitlles la X Bienal de obra sobre papel. De un gran número de solicitudes presentadas, de artistas 19 países (Alemania, Arabia Saudí, Argentina, Austria, Bahrein, Cataluña, Colombia, España, Estados Unidos, Francia, Gran Bretaña, Italia, Japón, Marruecos, México, países Bajos, Portugal, Turquía y Venezuela), fueron seleccionadas una cincuentena, entre ellos la de nuestro compañero XESCO MERCÉ, para ser expuestas en las entradas de las casas del barrio antiguo de San Pere, así como el Casal de los Marqueses de Lió y en algún antiguo molino de papel. El acto inaugural fue amenizado por la Gin Jazz band, del amigo saxofonista Gorka Benítez.

El próximo sábado 10 de noviembre, a las 13 h. se reinaugurará la exposición, con todas las obras seleccionadas, en el Museo del Molí Paperer de Capellades. La muestra estará abierta hasta el 24 de marzo de 2019.