actividadesmultimediaartistascontactoenlacesbarconxin
catalð
imatge
exposició

Una nit a Tunísia

8 de desembre de 2019 fins a l’1 de febrer de 2020

 
 

XESCO MERCÉ PARTICIPA EN LA COL·LECTIVA "UNA NIT A TUNISIA" A HD RIUDEBITLLES
No és broma: HD Riudebitlles fa deu anys. El 28 de desembre de 2009 es va inaugurar a Sant Pere de Riudebitlles HD Riudebitlles – art i allotjament, un hotel de tres habitacions i espai obert a l’art contemporani. Aquesta va ser la carta de presentació, i l’esperit que ha mantingut l’establiment durant aquests deu anys.

Per celebrar el seu desè aniversari, HD Riudebitlles ha convidat artistes que han exposat als seus espais i d’altres que hi han estat relacionats, a participar en una mostra col·lectiva sota el títol “Una nit a Tunísia, a la manera de...”, que fa referència al tema que Dizzy Gillespie va escriure l’any 1942 i del qual s’han fet múltiples versions, començant per les del propi Gillespie.

Cada 28 de desembre, dia dels Innocents, HD Riudebitlles ha fet una trobada artística a l’ombra de la data, reivindicant el bon humor, la ironia i la transgressió, tan escassa en aquest temps. La resposta per part dels artistes ha sobrepassat les mesures de l’espai d’exposició d’HD Riudebitlles, per la qual cosa la mostra es presentarà també al molí de cal Xerta i a l'Espai Satan.

“Una nit a Tunísia, a la manera de...”

Artistes participants: Ko Aarts, Abdellah Ahaddaf, Jaume Amigó, Marga Casas, Xavier Deltell, Susana Domínguez, Jaume Felipe Villa, Joan Gispert, Carmen Gómez, Aura Gumà, Sílvia Isach, Keiju Kawashima, David Long, Jordi López-Alert, Xesco Mercé, Georg Massanés, Elena Mesa, Elenamusa, Camil·la Pérez, Teresa Pla, Fèlix Plantalech, Laura Porter, Jaume Ribas, David Ribas, Tona Romeu, Miquel Saumell,Miquel Sabaté,Masahiko Tsubota i Kristof Willemsem

Espai: HD Riudebitlles - art i allotjament - carrer de Baix, 33
Molí de cal Xerta - carrer de Baix, 32
Espai Satan - carrer Nou, 29
08776 Sant Pere de Riudebitlles
info@hdriudebitlles.com
hdriudebitlles.com

Inauguració: dissabte 28 de desembre de 2019, a 2/4 de 8 del vespre

Exposició fins a l’1 de febrer de 2020

Horari: dissabtes, de 6 a 8 del vespre

Cita prèvia: info@hdriudebitlles.com